رنگ بیسکوت چیست؟
رنگ بیسکوت چیست ؟ یکی از انواع رنگهای مورد استفاده برای نقاشی بدنه خودرو است که پس از آن یک لایه کلیر دو جزئی میزنند. بیس کوت در لغت به پوشش پایه معنی میشود و وجه تسمیه آن نیز همین ویژگی معرفی شده در بالااست.
بهعبارت دیگر نقاشانی که از این رنگ برای پوشش بدنه اتومبیلها استفاده میکنند، بیس کوت را پس از لایه آستر و بهعنوان یک لایه پایه برای رنگ اصلی مورد استفاده قرار میدهند.
این نوع رنگ از رزینهای پلیاستر بهدست میآید و سپس طی یک مرحله و فرآیند مشخص خشک میشود. بسیاری از نقاشان اعتقاد دارند که خرید رنگ بیسکوت، بهعنوان لایه میانی رنگ خودرو کاملا لازم و ضروری است و بدون آن رنگ نهایی از کیفیت و ظاهر مناسبی برخوردار نخواهد بود.
ویژگیهای رنگ بیس کوت
ویژگیهای رنگ بیس کوت در واقع همان مزایای استفاده از این نوع رنگ هستند. از جمله آنها باید به موارد زیر اشاره کنیم:
- قدرت پوششدهی آن بسیار بالا است.
- رنگ بیس کوت پس از اجرا سایه ندارد.
- سرعت خشک شدن آن بالا است.
- درخشان است و نور را بازتاب میدهد.
- انعطافپذیری و همچنین قدرت چسبندگی آن زیاد است.
- زمان اجرای آن کار سادهای خواهید داشت.
کاربردهای رنگ بیسکوت
اصلیترین کاربرد خرید رنگ بیس کوت، برای لایه میانی پوشش خودروهای مختلف است. بهعبارت دیگر قدرت چسبندگی بالای این محصول، زمینه را برای اجرای رنگ اصلی فراهم میکند.
بهتر است بدانید که کاربرد این نوع رنگ تنها در بدنه خودرو خلاصه نمیشود. بلکه در بسیاری از موارد برای رنگ زدن سایر سطوح فلزی و غیرفلزی مانند تیرهای آهن، از این نوع پوشش استفاده میکنند.
انواع رنگ بیس کوت
در هنگام خرید رنگ بیسکوت باید به این نکته توجه داشته باشید که در بازار دو نوع اصلی از آن وجود دارند که گاهی با نامهای رنگ ۶۹ یا ۵۴ بهفروش میرسند.
بهطور کلی رنگهای بیسکوت در دسته صدفدار و غیرصدفی قرار میگیرند که صدفدارها به ۶۹ و باقی موارد به نام ۵۴ مشهور هستند. اگر قصد خرید رنگ بیسکوت ۵۴ و یا ۶۹ را دارید، بهتر است قبل از خرید اطلاعات کافی در مورد این دو محصول کسب کنید.
غیرصدفیها نیز خود شامل دو گروه متالیک و معمولی میشوند که ویژگی هر یک از آنها با دیگری متفاوت است و در موارد مشخصی کاربرد دارند.
سخن نهایی
رنگ بیس کوت یکی از انواع رنگهای شیمیایی محسوب میشود که کاربرد عمده آن برای ایجاد یک پوشش اصلی روی بدنه خودروها یا سایر فلزات مشابه است.