هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژنه یک افزودنی قوی و همه کاره برای مواد غذایی است که به طور گسترده در صنایع غذایی به دلیل خواص اکسید کننده قوی آن استفاده می شود. این مایع شفاف و بی رنگ که از ترکیبی از هیدروژن و اکسیژن به دست می آید، وظایف مختلفی را انجام می دهد و مزایای بی شماری را در کاربردهای غذایی ارائه می دهد. آب اکسیژنه پاشا ۳۵٪ یک محلول بسیار غلیظ است که قابلیت اکسیداسیون قوی را از خود نشان می دهد. هیدروژن پراکسید به آب و اکسیژن تجزیه می شود و آن را به گزینه ای سازگار با محیط زیست برای پردازش مواد غذایی تبدیل می کند.