تینر روغنی چیست؟

تینر روغنی چیست؟ یکی از انواع تینر است که بر پایه حلال های هیدروکربنی ساخته می شود. از این تینر در رنگ هایی با پایه آلکید استفاده می کنند. در واقع، تینر روغنی برای حل کردن و رقیق سازی رنگ های روغنی به کار می رود. از رنگ های روغنی برای رنگ آمیزی سطح فلزات استفاده می شود.

در گذشته که تینرهای روغنی به خوبی شناخته نشده بودند، بسیاری از استادهای رنگ کار از بنزین استفاده می کردند.  گرانروی رنگ های روغنی و رنگ هایی که پایه روغنی دارند، بالا است. به همین دلیل نمی توان از آنها در دستگاه پیسوله رنگ اسپری استفاده کرد. این مشکل را می توان با کمک تینرهای روغنی برطرف نمود. این تینرها، فاصله ی بین مولکولی رنگدانه ها را افزایش می دهند و به این ترتیب می توان از محصول به صورت افشانه استفاده کرد.

ویژگی های تینر روغنی

از ویژگی های تینر روغنی می توان به قدرت تبخیر مناسب، حلالیت عالی و حفظ براقیت رنگ ها اشاره کرد. همواره باید به نقطه اشتعال تینرها توجه نمود. چون این عدد، شدت خطر آتش سوزی را تعیین می کند.

مقایسه تینر روغنی و تینر فوری

به طور کلی تینرهای فوری و روغنی شباهت زیادی به یکدیگر دارند. تشخیص آنها از یکدیگر نیاز به تجربه ی زیادی دارد. رنگ تینرهای روغنی مات و کدر است. اما تینرهای فوری شباهت زیادی به آب دارند و بی رنگ هستند. بوی تینرهای فوری شبیه بوی استون (لاک پاک کن) است. در حالی که تینرهای روغنی، بویی شبیه به نفت دارند. کسانی که این بو را دوست ندارند، به جای تینرهای روغنی از بنزین استفاده می کنند. تینرهای روغنی، چرب هستند و این امر به تشخیص آنها از تینر فوری کمک می کند. سرعت تبخیر بالای تینرهای فوری باعث می شود تا زمانی که بر روی پوست قرار می گیرند، فرد احساس سرما کند. سرعت تبخیر تینر روغنی بسیار پایین است. این یکی از دلایلی است که بسیاری از استادهای رنگ کار ترجیح می دهند تا از بنزین استفاده نمایند. امکان اجرای تینر فوری در درجه های پایین وجود ندارد اما این مورد درباره تینر روغنی امکان پذیر است.

مزایای تینر روغنی

با استفاده از تینر روغنی، رنگ با قدرت بهتری حل می شود. علاوه بر این، برس خوری و قابلیت اسپری شدن رنگ هم بهبود می یابد. استفاده از تینرهای روغنی موجب می شود تا در زمان باز بودن درب قوطی، رنگ خشک نشود. تینر روغنی کمک می کند تا رنگ را به غلظت موردنظر خود برسانیم در صورتی که از کیفیت رنگ کاسته نشود. البته باید دقت نمود که از تینرهای روغنی فقط برای رقیق کردن رنگ های روغنی استفاده نمود.

روش مصرف و نگهداری

قابلیت اشتعال پذیری تینرها، از ویژگی های خطرناک آنها محسوب می شود. اگر تینرهای روغنی در دمای ۴۰ درجه سانتی گراد و در مجاورت حرارت قرار بگیرند، موجب آتش سوزی می شوند. توصیه می شود تا تینر روغنی را در محیط های خشک، خنک و تاریک نگهداری نمایند. هرگز نباید در محیط های بسته و فاقد تهویه از تینرهای روغنی استفاده کرد. در صورت به کار بردن تینر روغنی در کارگاه، بهتر است کپسول آتش نشانی داشته باشید.

جهت سفارش با کارشناس فروش بازرگانی رادین  حجاز

رنگ رادین

شرکت بازرگانی رادین فعال در زمینه انواع رنگ های صنعتی و ساختمانی و مشتقات رنگ و مواد اولیه و تولید کننده رنگ اتومبیلی ،ساختمانی و انواع تینر. تماس: 09129284292—02166095700

Share
Published by
رنگ رادین

Recent Posts

نمایندگی رنگ ترافیکی درتهران

نمایندگی رنگ ترافیکی درتهران نمایندگی رنگ ترافیکی در تهران رنگ های ترافیکی را از بازرگانی…

2 روز ago

خرید تینر اپوکسی در تهران

خرید تینر اپوکسی در تهران خرید تینر اپوکسی در تهران یک نوع تینر می باشد…

3 روز ago

خرید عمده پودر لاجورد

خرید عمده پودر لاجورد خرید عمده پودر لاجورد در بازار تهران و سایر شهرستان ها…

5 روز ago

نمایندگی رنگ زینگا در تهران

نمایندگی رنگ زینگا در تهران نمایندگی رنگ زینگا در تهران  شرکت رادین پاسارگاد مهوین میباشد…

6 روز ago

چسب چوب شمال SHOMAL

چسب چوب شمال SHOMAL چسب چوب شمال SHOMAL  میباشد.و این  محصول شرکت شمال یکی از…

1 هفته ago

فروش غلطک دکور در تهران

فروش غلطک دکور در تهران و سایر شهرستان ها توسط شرکت بازرگانی رادین با قیمت بسیار مناسب…

1 هفته ago