قیمت رنگ روغنی
قیمت رنگ روغنی بستگی به کیفیت و برند آن در بازار متفاوت است و شرکت رادین توانسته با داشتن نمایندگی رسمی از تولید کنندگان معتبر این محصول را با کیفیت و قیمت بسیار مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.
با سلام و احترام شما میتوانید برای دریافت این کالا و اطلاع از آن با بخش کارشناسی فروش شرکت بازرگانی رادین تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای دریافت مشخصات فنی و نیز آگاهی از روش و میزان مصرف آن با بخش فروش در ارتباط باشید.
رنگ روغنی چیست؟
یکی از انواع رنگ های ساختمانی، رنگ روغن است که از پرکاربردترین آنها هم به شمار میرود. این رنگ دارای پایۀ حلال نفتی است که نسبت به رنگ پلاستیک، مقاومت بیشتری دارد. رنگ روغن ضدآب و قابل شستوشو است؛ به همین دلیل، انتخاب بسیاری از افراد برای دیوارهای داخلی خانه است.درعینحال میتوان گفت ویژگی ضد شستوشو بودن باعث شده که بیشتر نقاش های ساختمان، از این نوع رنگ در راهروها استفاده کنند.تجربه نشان داده است که نقاشان حرفه ای معمولا رنگ های روغنی را برای پروژه های خود انتخاب می کنند زیرا به این رنگ ها به خوبی به اکثر سطوح می چسبند و برای پوشاندن سطوح ناهموار کوچک بسیار مناسبند.
انواع رنگ روغن
رنگ روغن انواع مختلفی دارند که در ظاهر هم آنها را متفاوت میکند. سه مدل اصلی از رنگهای روغنی عبارتاند از:
هریک از این رنگها کاربرد خاصی دارند که نقاشان ساختمانی در شرایط مختلف از آنها استفاده میکنند. در ادامه، هریک از این انواع را بهصورت جزئی بیان خواهیم کرد.
رنگ روغنی براق
رنگ روغنی براق، همانطور که از نام آن پیداست، بسیار براق و منعکسکنندۀ نور است؛ درنتیجه چندان مورد پسند افراد برای استفاده روی دیوار نیست. این نوع رنگ بیشتر برای چارچوبها و روی قسمتهای فلزی استفاده میشود. مزیت این مدل نسبت به سایر رنگها، ضد آب بودن آن است که بهسادگی قابل شستوشو است و دارای خاصیت ضدلک است. همچنین، ماندگاری بیشتری داشته و مانع از زنگزدن فلز هم میشود.
رنگ روغنی نیمه براق
این نوع رنگ با ترکیب براق و مات ساخته میشود. اینکه میزان براق یا مات بودن رنگ چقدر باشد، به شما بستگی دارد که چه میزان از هریک را استفاده کنید.
رنگ روغنی نیمه براق برای رنگکردن دیوار نیز استفاده میشود و گزینهای مناسب برای رنگکردن سقف هم به شمار میرود. این مدل هم مانند رنگ روغن قابلیت شستوشو دارد، ولی تمیزکردن آن سختتر از مدلهای روغنی است.
رنگ روغنی مات
این نوع رنگ، همانطور که از اسم آن پیداست، ظاهری ماتتر از انواع براق دارد و ناهمواری روی سطوح را کمتر نشان میدهد. رنگ روغنی مات گرچه زیبایی ظاهری بیشتری نسبت به مدلهای براق دارد، ولی شستوشوی آن سختتر بوده و لکه و کثیفی را بیشتر نشان میدهد؛ درنتیجه، برای استفاده روی سطوحی که نیاز به شستوشوی مداوم دارند، چندان توصیه نمیشود.
کاربرد رنگ روغنی
بیشتر کاربرد رنگهای روغنی برای سطوح فلزی و چوبی است؛ چراکه ضد آب است و ماندگاری بالایی دارد. به همین دلیل، رنگ روغنی بیشتر در چارچوبها و درهای چوبی کاربرد دارد. همچنین، برای محیطهایی که نیاز به تمیزکردن مداوم دارند و پرتردد هستند، این رنگها بهترین گزینه هستند.
در گذشته رنگهای روغنی رایجتر بوده است؛ در حال حاضر هم برای مصارف خاصی از آنها استفاده شده و بهعنوان اصلیترین گزینه انتخاب میشوند.
مزایای رنگ روغنی چیست؟
استفاده از رنگ روغنی در داخل ساختمان، کار شما را بسیار ساده خواهد کرد و برای خانه تکانی عید فقط به یک دستمال نمدار نیاز دارید تا تمام خانه را برق بیندازید. به همین دلیل، با وجود اینکه انواع رنگهای جدید در بازار عرضه شده، رنگهای روغنی هنوز هم طرفداران خاص خود را دارند. در پاسخ به این سؤال که مزایای رنگ روغنی چیست باید به موارد زیر اشاره کرد:
- شستوشوی ساده و سریع با استفاده از یک دستمال نمدار
- خاصیت ضد آب داشتن و مقاوم بودن در برابر رطوبت
- ضد زنگ و مناسب استفاده روی فلز
- ماندگاری بالا و ثبات رنگ
- پوششدهی بالا و عدم نیاز به استفاده از حجم زیاد رنگ
- ارزانتر بودن و صرفۀ اقتصادی نسبت به سایر رنگها
- تنوع بیشتر در طیف رنگها
- امکان اجرای سادهتر روی سطوح (با استفاده از غلطک، قلمو و…)
روش استفاده
اولین مرحله برای اجرای رنگ روغنی، زیرسازی یا اصطلاحاً بتونهکاری است. با این کار سطح موردنظر یکدست و فرورفتگی و برآمدگیها رفع میشود. بعد از این مرحله باید سطح را سمباده بزنید تا بهطور کامل سطح موردنظر شما صاف شود.
بعد لایۀ اول رنگ اجرا میشود که میتواند از جنس رنگ روغنی ی
ا رنگ آستری باشد. در این مرحله، پس از اجرای یک لایه رنگ، دیوار لکهگیرید شده و آمادۀ رنگ پایانی میشود.
نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که حداقل ۲۴ ساعت صبر کنید تا لایۀ اول خشک شود و درنهایت رنگ دوم را روی دیوار اجرا کنید.
پس از اجرای رنگ هم مراقب باشید که گرد و غبار و آلودگی به سطح دیوار نفوذ نکرده و رنگ اجراشده را از یکدستی خارج نکند.
مارک های متنوعی از رنگ های نیمه پلاستیک در بازار وجود داره. بعضی از این مارک ها ممکنه گمنام باشن که در مورد کیفیتشون نمیشه نظر داد.
، شرکت بازرگانی رادین با فعالیت چندین و چند ساله در حوزه رنگ های صنعتی و ساختمانی ، با سابقه ای درخشان سعی بر آن دارد که این محصول و سایر محصولات مشابه در این حوزه را با کیفیتی بینظیر و قیمتی بسیار مناسب در اختیار شما قرار دهد .
با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید .مهندس حجاز با نازلترین قیمت
کارشناس فروش: 09129284292 تلفن ثابت 02166095700